DIENSTEN

Bij ons kunt u terecht voor een zeer breed scala aan installatie oplossingen. Van het vervangen van uw CV ketel tot het renoveren van uw badkamer.
Boereboom Installatie maakt uitsluitend gebruik van duurzaam materiaal en merken van hoogwaardige kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goede producten en garanties.Geen huis en geen klant is hetzelfde. Elk huis heeft zijn eigen afmeting en indeling en elke klant heeft zo zijn eigen wensen. Vanuit dat oogpunt bekijken wij altijd eerst de locatie, om zo aan de juiste comfort eisen van de woning en de persoonlijke wensen van de klant te kunnen voldoen en hier het juiste advies in te kunnen
geven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Neemt u contact met ons op voor het maken van een offerte. Samen met u komen wij graag tot het gewenste resultaat, binnen het gestelde budget.
U kunt ook een offerte aanvragen via het contactformulier op de website. Ook voor de kleinere loodgieterswerkzaamheden, zoals lekkages en de vervanging van uw kraan kunt u bij ons terecht. Of bijvoorbeeld het verleggen van leidingen of afvoer en het installeren van uw vaatwasser en overige keukenapparatuur. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij helpen u graag zo snel mogelijk. Boereboom Installatie is er voor al uw installatie en loodgieterswerkzaamheden, onder meer in de regio’s Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen.