Over het bedrijf

Boereboom Installatie is een familiebedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in CV installaties, sanitair, gas- en waterleidinginstallaties, ventilatie systemen en duurzame energie.

Met ruime ervaring in het installatievak, bent u verzekerd van een professionele, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service. Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn wij in staat u een persoonlijke service te bieden en heeft u slechts één enkel aanspreekpunt gedurende het gehele project. Dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren.

Daarnaast kan Boereboom Installatie een beroep doen op diverse andere gespecialiseerde bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, timmer-, tegel- en stukadoorwerken. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige en efficiënte uitvoering van uw opdracht en een totaalpakket aan diensten. Allemaal tegen een marktconform tarief. Onze missie is het realiseren van uniek installatiewerk en het creëren van mogelijkheden en oplossingen waar u zelf niet eerder aan had gedacht.
Kwaliteit, vertrouwen en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Boereboom Installatie laat de klant te allen tijde achter met een naar verwachting afgerond project en een tevreden gevoel!
Neemt u contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord en helpen u graag zo snel mogelijk bij al uw installatie en loodgieterswerkzaamheden.

Boereboom Installatie werkt onder meer in de regio’s Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen.

Boereboom Installatie staat voor kwaliteit, vakmanschap, professionaliteit, klantvriendelijkheid en vertrouwen. En dat ziet u terug in het resultaat!