CV Installaties

Een aangename temperatuur en de beschikking over warm water is een vereiste in elke woning. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke verwarmings- en CV installaties. Of het nu gaat om het aanleggen van een complete CV installatie, het plaatsen of vervangen van uw CV ketel, geiser, expansievat of boiler, het installeren van (design) radiatoren of het aanleggen van vloerverwarming, stralingspanelen en luchtverwarmers. Zowel dik- als dunwandige installaties behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit het ruime aanbod van producten. Boereboom Installatie maakt hierbij gebruik van de beste merken, zodat u verzekerd bent van goede garanties en een mooi en kwalitatief eindresultaat.Is er nog helemaal geen CV installatie in uw woning aanwezig? Boereboom Installatie brengt elke gewenste CV installatie op deskundige wijze aan in uw woning. Compleet met leidingwerk en radiatoren. Wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte.

CV Ketels

Is uw CV ketel nodig aan vervanging toe?
Boereboom Installatie plaatst en vervangt uw CV ketel professioneel en vakkundig.
Hierbij houden wij altijd rekening met de comfort eisen van uw woning en het energieverbruik. Zo heeft een grotere woning bijvoorbeeld een zwaarder type ketel nodig dan een kleinere woning. Er is de keuze uit een HR en een VR toestel, een combi en een solo ketel. Een CV ketel gaat over het algemeen ongeveer 15 jaar mee.

Boilers

Boilers zijn er in diverse uitvoeringen, namelijk indirect gestookte boilers, gasboilers en elektrische boilers.
Het apparaat doet in feite niets anders dan het verwarmen en opslaan van water. Het is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie welk type boiler het meest geschikt is. U kiest voor een boiler wanneer er vaak snel veel water verwarmd moet worden, bijvoorbeeld als u
een bad, stortdouche of meerdere douches heeft.

Radiatoren

Radiatoren zijn er in alle mogelijke modellen en maten. Belangrijk is dat uw radiatoren voldoen aan de capaciteit van de te verwarmen woonruimtes, zodat u beschikt over een aangename temperatuur in uw woning. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een radiator die past bij uw interieur. Boereboom Installatie adviseert u graag bij het maken van een keuze voor de juiste radiator en kan deze op professionele wijze voor u installeren. Radiatoren zijn er onder andere van de merken Brugman, Thermic, Radson en Jaga. Desgewenst kunnen wij uw leidingen wegwerken in de muur door middel van freeswerk.Wilt u uw radiatoren laten vervangen of verplaatsen, of deze geheel nieuw laten installeren met leidingwerk? Wij voorzien u graag van alle informatie, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Lekkages/reparaties

Het kan voorkomen dat er lekkage ontstaat bij uw verwarming of CV ketel. Dit is natuurlijk erg vervelend, aangezien uw verwarming hierdoor slechter
functioneert. Zo kan er een lek ontstaan in de CV leidingen of bij de aansluiting van uw radiatoren en radiator kranen. Wij kunnen uw leidingen in dat geval vakkundig repareren en indien nodig uw radiator kranen vervangen. Boereboom Installatie is er voor al uw verwarmings- en CV installaties, onder meer in de regio’s Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen.