Gas- en Waterleidingen

Voor alle werkzaamheden aan uw gas- en waterleidinginstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van complete gas- en waterleidinginstallaties tot het verhelpen van lekkages.

Gasinstallaties

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Boereboom Installatie is een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van Kiwa en Giveg gekeurd leidingmateriaal en fittingen. De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning.

Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in gas installaties en het verhelpen van gas lekkages, onder meer in de wijde omgeving van Zaandam, Amsterdam en Amstelveen.

Waterleidingen

Het aanleggen en aanpassen van uw waterleidinginstallaties dient met de uiterste zorg te worden uitgevoerd. Dit is erg belangrijk, mede ten behoeve van legionellapreventie. Boereboom Installatie kan u hierbij op vakkundige wijze van dienst zijn en is gespecialiseerd in legionella preventie.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier altijd zo snel mogelijk naar laat kijken om hevige water lekkages te voorkomen. Wij sporen de lekkage graag spoedig voor u op, om deze vervolgens te kunnen repareren. Is uw lekkage hevig of is uw waterleiding gesprongen, dan adviseren wij u om direct uw hoofdkraan af te sluiten zodat het water tijdelijk stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neemt u in dit geval contact met ons op, wij zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in waterleidingen en het verhelpen van water lekkages, onder meer in de wijde omgeving van Zaandam, Amsterdam en Amstelveen.