Sanitair

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw huidige badkamer? Of wilt u een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen in uw nieuwbouw woning? Wij helpen u graag bij het realiseren van de uitvoering. Ook voor kleinere projecten zoals het vervangen van uw toilet kunt u bij ons terecht. Boereboom Installatie maakt hierbij gebruik van de beste merken, zodat u verzekerd bent van een mooi en kwalitatief eindresultaat.

Badkamer renovatie

Bij Boereboom Installatietechniek kunt u terecht voor de gehele renovatie van uw badkamer. Daarbij kan desgewenst al het sanitair door ons worden geleverd. Naast de installatie van al uw sanitair, kunnen wij uw badkamer tevens laten voorzien van professioneel tegel- en stucwerk en elektra. Wij werken hiervoor nauw samen met deskundige bedrijven, waardoor wij u een totaalpakket kunnen bieden en het gehele project voor u kunnen verzorgen. Hiermee bent u voorzien van het gemak van een enkel aanspreekpunt en kunt u rekenen op een professionele uitvoering van alle werkzaamheden. En natuurlijk op goede garanties!

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en de afmeting en indeling van uw badkamer of toilet. Neemt u hiervoor vrijblijvend met ons op.

Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in badkamer installaties, onder meer in de wijde omgeving van Zaandam, Amsterdam en Amstelveen.

Sanitair installatie

Van inloopdouche tot whirlpool en van mengkraan tot een (zwevend) toilet, bij Boereboom Installatie kunt u terecht voor alle mogelijke sanitair installaties. Alle sanitair producten kunnen door ons worden geleverd en geïnstalleerd. Vertrouwde merken zijn onder andere Grohe,
Sphinx en Villeroy en Boch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het installeren van sanitair dat u zelf aanschaft. Uw sanitair wordt op deskundige wijze door ons geïnstalleerd en u heeft goede garanties, zowel op de producten als op de installatie. Omdat wij alleen gebruik maken van de beste
merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren kunt genieten van uw badkamer! Wij geven u graag vrijblijvend informatie en advies.Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in alle sanitair installaties, onder meer in de wijde omgeving van Zaandam, Amsterdam en Amstelveen.

Toilet

Bij Boereboom Installatie bent u aan het juiste adres voor alle toilet installaties. Voor staande en wand toiletten, inbouw systemen, urinoirs en bidetten in alle mogelijke merken en modellen. Tevens verzorgt Boereboom Installatie complete toilet renovaties, volledig met sanitair, tegel- en stucwerk en elektra. Niets is onmogelijk. Wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte. Vult u hiervoor het contactformulier in, u krijgt altijd dezelfde dag nog een reactie.Naast het installatiewerk, kunt u ook bij ons terecht voor uw toilet reparaties en lekkages.
Neem contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen.Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in toilet installaties, onder meer in de wijde omgeving van Zaandam, Amsterdam en Amstelveen.

Reparaties/lekkages

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er een lekkage ontstaat in uw badkamer of toilet. Of dat bijvoorbeeld uw toilet blijft doorlopen en uw stortbak of inbouwreservoir niet meer goed functioneert. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.
Boereboom Installatie is er voor al uw sanitair installaties en badkamer renovaties, onder meer in de regio’s Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen.